נותרו עוד מקומות לירדן! 26.9.10-29.9.10
 
סיורים קרובים
 
26.9.10 יום א' לילות שאן
 
12.9.10 יום א' עכו הצלבנית
 
26.8.10 יום ה' רמדאן וסליחות בירושלים
 
27.8.10 יום ו' רמדאן בגליל עם בעלי מלאכה מיוחדים
 
1.9.10 יום ד’ נשים במסע חייהן
 
 


ג'אדה בולוס

נולדה בנצרת למשפחה יוונית קתולית. בגיל 18 הצטרפה למנזר נזירות "המושיע" בנצרת כמעומדת לנזירות. לאחר כשנת הכנה נשלחה לאוסטריה, אך שם החליטה שדרכה היא להיות בין האנשים למען בניית גשרים הומאניים ותרבותיים. מאמינה במוזיקה ככלי לשלום. השירה מלווה את סיוריה והרצאותיה כשזה מתאפשר.

  • בוגרת אוניברסיטת חיפה בחוגים ארכיאולוגיה מקראית ולימודי ארץ ישראל. במהלך לימודיה בחוג ללימודי ארץ ישראל זכתה לתעודת מצטיינת החוג.
  • מורת דרך מוסמכת של בית הספר לתיירות של אוניברסיטת חיפה. כיום לומדת במחלקה למדע הדתות לתואר שני.
  • מורת דרך בארץ ובחו"ל, מתמחה בסיורי נצרות, מסורות, אדם, דתות, אומנות, היסטוריה, ארכיאולוגיה ועוד.

התמחות:
עיקר הסיורים של ג'אדה מתמקדים בדת הנוצרית, בהיסטוריה ובפולחן של העדות והכיתות השונות שבנצרות. הסיורים מדגישים את הגשרים הקיימים בין שפע האמונות שבארץ ובאזור וגם את הייחוד והנבדלות של כל אמונה ואמונה את המסורות והמנהגים של העדות השונות בארץ.

בסיוריה ג'אדה משלבת סיפורים ומגייסת אותם בערבוביה של שירה, הומור ותיאטרון.

מאז 1995 פעילה למען הקהילה במאבק נגד האלימות. נוטלת חלק פעיל בארגוני הנשים בחיפה ובעמותת רופאים לזכויות אדם. בשנה האחרונה פעילה בנושאים אקולוגים והשמירה על איכות הסביבה דרך לימודים מקצועיים וההירתמות למאבקים של הארגונים השונים בתחום זה.


  חזרה לעמוד הקודם >>>
   
מכון ישראלי לארכיאולוגיה (ע"ר) ת. ד. 17321 תל אביב 61173
טל: 03-6423432 פקס: 03-6438493
צור קשר במייל

בניית אתרים - לייבסיטי